Malatya Bina Çöktü / Malatya Gazeteciler Cemiyeti - Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya merkezde iki katlı binanın çöktüğü altında kalanların olduğu bilgisi var. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü
Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü from www.manisagundemhaber.com
Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya merkezde iki katlı binanın çöktüğü altında kalanların olduğu bilgisi var. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Malatya'da çöken binadan ilk kareler. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .

Malatya'da çöken binadan ilk kareler. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya merkezde iki katlı binanın çöktüğü altında kalanların olduğu bilgisi var. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine çok . Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 .

Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. · kolon kesmişler, bina inmiş. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .

Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kiÅŸiden haber yok
ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kişiden haber yok from www.kanalt.com
Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 . Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. · kolon kesmişler, bina inmiş. İhbar üzerine olay yerine çok . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi.

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 . Malatya merkezde iki katlı binanın çöktüğü altında kalanların olduğu bilgisi var. Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da çöken binadan ilk kareler. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . · kolon kesmişler, bina inmiş. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .

Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. · kolon kesmişler, bina inmiş. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . ABD’nin baÅŸkenti Washington’da inÅŸaat halindeki bina çöktü
ABD’nin başkenti Washington’da inşaat halindeki bina çöktü from derinodahaber.com
Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya merkezde iki katlı binanın çöktüğü altında kalanların olduğu bilgisi var. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . · kolon kesmişler, bina inmiş. Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı.

Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Yaralılar var · sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya merkezde iki katlı binanın çöktüğü altında kalanların olduğu bilgisi var. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Malatya'da çöken binadan ilk kareler. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Malatya Bina Çöktü / Malatya Gazeteciler Cemiyeti - Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya merkezde iki katlı binanın çöktüğü altında kalanların olduğu bilgisi var. İhbar üzerine olay yerine çok . Malatya'da çöken binadan ilk kareler. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .